SANDWICH TELUR DI CUTI HARI MALAYSIA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SANDWICH TELUR DI CUTI HARI MALAYSIA

Assalamualaikum... 


BUAT Sandwich Telur sahaja untuk sarapan pagi ini. Rebus telur empat biji, cincang guna garfu, masukkan dua sudu mayonis dan tabur serbuk lada hitam. Selalu, Sk masukkan cili padi cincang tapi kali ni tak nak makan pedas. Tak nak ada cabaran di pagi hari 😍

Selamat bercuti! Jom kita buat lek lek jer, boleh???
😜


7 comments:

  1. perghhhh menarik nya!! ni lagi best klu byk mayonis ni hhehe

    ReplyDelete
  2. Telioq sandwich teloq meleleh tu..
    Hari ni tema teloq ka apa..Pi LD sambai teloq pengantin..Mai sini sandwich teloq...tulis buat lek lek .saya baca buat kek...adoiii,nampak naw pemakan😁

    ReplyDelete
  3. sama pulak tema bekfes kita di hari malaysia ni tp kami mkn sandwich tuna + cheese je td

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Malaysia. Kalau ada cili fuh mahu peluh dahi.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Malysia
    Selamat bercuti
    Selamat beristeri rehat

    ReplyDelete
  6. Sandwich telur simple simple camni sesekali enak dan kenyang juga :) Selamat Hari Malaysia dan selamat bercuti.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih