MAKAN MALAM SEMALAM - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MAKAN MALAM SEMALAM

Assalamualaikum...


MACAM ni la kalau dah buntu nak makan apa untuk makan malam. Tapi kejadian macam ni cuma berlaku bila siangnya dah makan nasi la, hehehe. Pak Inche minta Sk buat pesanan dengan Bismi Curry House dan dia akan datang ambil masa perjalanan balik ke rumah dari pejabat.

Macam biasa mesti ada maggi goreng dan tosei. Tapi, sejak dua menjak ni, Sk dan Iman suka sangat pulak makan roti telur. Iman pulak, dah makan roti telur, nak maggi goreng jugak. Oh, lupa.. PI pun lepas makan tosei, sambung makan char kuey teow.  Hurmmm.. apolah nak jadi? Sk sendiri, makan tosei lepas pulun roti telur.

Dasar!!

 

5 comments:

  1. Ada tosei....
    Kita baru sarapan roti paratha cecah sambal sardin. Ngap telur rebus seengah masak lagi hihihiii.

    ReplyDelete
  2. Ini namanya dasar perut bocor. Cepat lapar semula. Hihi..sabo je lah kan :)

    ReplyDelete
  3. Pinggan mangkuk nostalgia...😍😍

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih